Szolgáltatások

A következő szolgáltatásokat nyújtjuk parnereinknek: szerviz; műbizonylat készítés; radioaktív anyagok forgalomba hozatala, forgalmazása, tárolása, szállítása; magyarországi engedélyek megszerzése és folyamatos felügyelete, tanácsadás; szállítmánykísérés. Amennyiben bármelyik fent említett szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szerviz

Szervizünk a jelenleg, vagy régebben forgalmazott készülékek üzembe helyezését, karbantartását, javítását, esetleges gyártói javítások koordinálását végzi.
Szakterületek: laboratóriumi automaták, ELISA készülékek, kutatási műszerek (HPLC, PCR, stb.), sebészeti gamma szondák (Europrobe), urea kilégzési teszt mérőkészülékek. Emellett radioaktív anyagot tartalmazó, ionizáló sugárzást kibocsátó berendezés mechanikai, elektronikai, vagy számítástechnikai karbantartását is végezzük a berendezés üzemeltetőjének telephelyén.

Műbizonylat készítés

A radioaktív anyagok forgalomba hozatala során cégünk elkészíti a 11/2010. (III.4.) KHEM rendelet szerinti műbizonylatokat, és teljesíti a helyi és központi nyilvántartásra vonatkozó előírásokat. A rendelet szabályozza, hogy Magyarországon a gyártóknak és a kereskedőknek milyen adattartalommal kell elkészíteniük a gyártott, vagy az ország területén forgalomba hozott radioaktív termékekről a műbizonylatot. Szintén ezen rendelet hatálya alá tartozik a helyi nyilvántartás, illetve a központi nyilvántartás felé történő adatszolgáltatás szabályozása.

Radioaktív anyagok

Radioaktív anyagok forgalomba hozatala és forgalmazása

Évtizedek óta forgalmazunk és importálunk radioaktív anyagokat. Radioaktív termékeink felhasználói a hazai orvostudomány, az ipar számos ágazata és az alap- és alkalmazott kutatások. Elsősorban ezeknek az anyagoknak a forgalmazásával és importjával foglalkozunk, de hazai előállítású radioaktív vegyületek, kitek és gyógyszerek is szerepelnek termékpalettánkon. Az ipari szektort radiográfiás célokra szolgáló zárt radioaktív sugárforrásokkal, illetve különféle zárt sugárforrásokkal működő műszerekkel és folyamatszabályzó rendszerekkel látjuk el.

Radioaktív anyagok tárolása

Radioaktív anyagok, kitek, sugárforrások, etalonok, berendezések, ionizációs füstérzékelők, vegyszerek raktározása történik a megfelelő engedélyekkel rendelkező, elkülönített raktárunkban.

Radioaktív anyagok szállítása

Raktárunkban a radioaktív anyagokat előkészítjük a szállításra: fuvarokmány készítése, csomagok egyeztetése az okmányokkal, feliratozás, felületi dózisteljesítmény mérés, bárcázás, illetve a Transport Index meghatározása. Az ADR 7 osztály alá tartozó termékek közúti fuvarozását végezzük.

Magyarországi engedélyek megszerzése és folyamatos felügyelete, tanácsadás

Szerződött partnereinknek segítünk a Magyarországra vagy onnan irányuló, illetve a tranzit szállításokat lehetővé tevő engedélyek megszerzésében. Folyamatosan követjük a jogszabályi változásokat és ennek megfelelően partnereink engedélyeit folyamatosan frissítjük, lehetővé téve folyamatos magyarországi tevékenységüket.

Szállítmánykísérés

Szerződött partnereinknek a fizikai védelem biztosítása keretében szállítmánykísérést végzünk


1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

(+361) 392 2654

info@izinta.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-261813

Adószám: 10814505-2-43


Lépjen velünk kapcsolatba!

Lorem ipsum dolor sit amet