Sep-02

Humángenetikai kongresszus

A Magyar Humángenetikai Társaság Kongresszusát immáron 12. alkalommal rendezték meg Debrecenben, melyen az Izinta Kft. kiállítóként vett részt. 

A konferencia fókuszában idén a Széll Márta bevezetőjében is olvasható tudásmegosztás fontossága volt, mind az alapkutatásában, mind az egészségügyben dolgozó kutatók, klinikusok, szakemberek között. Hangsúlyozták az újgenerációs szekvenálás jelentőségét, mely már a rutin genetikai diagnosztikában is egyre nagyobb teret nyer. A három nap alatt tudományos referendumokat és nívós előadásokat hallhatott a tudományos közönség.

Az előző évekhez hasonlóan az IZINTA Kft. idén is kiállítóként képviseltette magát a konferencián. A legnagyobb érdeklődések középpontjában a jelenleg futó promócióink voltak, többek között az Őszi Bioline Enzim akciónk, Macherey-Nagel DNS és új RNS izoláló kitek akciója, valamint a Nerbe Plus 15 ml-es műanyagcsövére tervezett akciónk. A már előzőleg összeállított kérdőívünk kitöltésével segítették a résztvevők a munkánkat, hogy a jövőben még fókuszáltabb ajánlatokkal, személyre szabott tanácsokkal segíthessük a munkájukat.


1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

(+361) 392 2654

info@izinta.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-261813

Adószám: 10814505-2-43


Lépjen velünk kapcsolatba!

Lorem ipsum dolor sit amet