Fizetési feltételek

FIZETÉS

Az Izinta Kft. Webáruházban megrendelt termékek kifizetése banki átutalással (előre utalással), bankkártyás fizetéssel (K&H), vagy utánvéttel, készpénzben történhet a futár részére illetve személyes átvételnél a partner átvevőpont munkatársának.

Banki átutalás

Kérjük várja meg rendelése e-mailben történő visszaigazolását, majd ezt követően vásárlása bruttó végösszegét, a rendelési számra való hivatkozással, kérjük az alábbi számlaszámra utalni:

Izinta Kft.

Számlavezető bank: K&H Bank 

Számlaszám: 10403181-31813389-00000000

Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU89 1040 3181 3181 3389 0000 0000

 Ne felejtse el a közlemény rovatban feltüntetni a nevét és a rendelésszámát!

Az összeg számlánkra való beérkezését követően indítjuk a csomagot.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Utánvét

A mennyiben a megrendelt terméket a GLS futárszolgálat házhoz szállítja, lehetősége van arra, hogy a megrendelt termék végösszegét a futárnak adja át készpénzben.

GLS csomagpont választása esetén az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.


1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

(+361) 392 2654

info@izinta.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-261813

Adószám: 10814505-2-43


Lépjen velünk kapcsolatba!

Lorem ipsum dolor sit amet