Ételintolerancia

Ételintolerancia teszt 50 élelmiszerre

Kényelmesen elvégezhető ételintolerancia teszt
26 500Ft
kit

Mikor javasoljuk a teszt elvégzését?

Ételintolerancia esetén, amikor szervezetünk a táplálékot nem megfelelően bontja le és/vagy a bélfal struktúrájának a károsodása miatt az emésztés során nagyobb molekula komplexek szívódnak fel, kerülnek a véráramba. A szervezet immunrendszere ezeket antigénnek tekinti, ellenük ellenanyagot termel, mely ellenanyagok összekapcsolódva az idegen molekula komplexekkel a vérárammal az emberi test bármely részére eljutnak. Ott közvetlenül vagy közvetetten helyi és általános reakciókat kiváltva károsodásokat okozhatnak. Amennyiben hosszabb időn keresztül, ismételten bekerülnek a szervezetbe ezek a vegyület komplexek, elváltozások alakulnak ki a szervezetben, sokféle tünetet okozva.

Milyen módszert alkalmaz a teszt?

A YorkTest Lite olyan önállóan és kényelmesen elvégezhető ételintolerancia teszt, amellyel könnyen kiderítheti, mely hétköznapi, gyakran fogyasztott élelmiszer összetevőre érzékeny. A vérvétel-készletben található egyszer használatos lándzsa és a nedvszívó pálca segítségével le tudja venni a laboratóriumi elemzéshez szükséges vérmintát. A vérminta elemzését szakemberek végzik egy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, akkreditált laboratóriumban. A YorkTest Lite teszt 50 élelmiszerre, illetve csoportra vizsgálja meg az IgG reakciót. (Az IgG egy ellenanyag, amelyet az immunrendszerünk a szervezetbe – akár táplálkozás útján – bejutott testidegen anyag hatására termel.)

Termék előnyei:

  • Egyszerű, kényelmes és fájdalommentes használat
  • Megbízható és pontos laboratóriumi eredményt kap kézhez
  • Digitálisan továbbított, könnyen értelmezhető eredmény
  • Pénzvisszafizetési-garancia, amennyiben a laboratórium nem talál reakciót
  • A készletet házhoz szállítjuk, vagy az Ön által kijelölt csomagátvételi pontra juttatjuk el
  • Nincsen sorban állás, rendelőintézetbe járás, és nem kell szakemberrel levetetnie a vért
  • Ingyenesen, postán küldheti vissza vérmintáját
  • Az eredmény egy csakis Önre jellemző „étel ujjlenyomat” lesz, amelynek alapján egyszerűen kialakítható a kiegyensúlyozott táplálkozás
  • Részletes Táplálkozási útmutatót és 12 hetes Étkezési naplót is mellékelünk az eredmény mellé

Kiszerelés:

1 darab tesztkészlet/doboz

Hasznos tudnivalók:

A vérében lévő megemelkedett élet-specifikus IgG antitestek azt jelzik, hogy bizonyos ételre, ételekre IgG antitest reakció lépett fel. Ha már eldöntötte, hogy bizonyos ételt, ételeket kizár az étrendjéből, akkor lehet, hogy nem fognak a „Reagált” összetevők között szerepelni az eredményében. Amennyiben ismeri azokat az ételeket, amelyektől rosszul van, ne kezdje el újra fogyasztani azokat; nem akarjuk arra bíztatni, hogy egyen abból az ételből, ételekből, amelyek problémát okoztak Önnél.

A YorkTest tesztek nem jelzik, ha Ön lisztérzékeny, IgE-vel összefüggő allergiája vagy enzimhiánya van - például laktóz- vagy alkoholintolerancia lép fel Önnél -, hisztamin érzékeny, esetleg más vegyi anyag, mint szulfitok (kénessav), tanninok (csersavak) vagy a tyramine okoz Önnél reakciót. A tesztek csak azoknak ajánlottak, akiknek étellel és itallal összefüggő intolerancia tünetei vannak.


1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

(+361) 392 2654

(+361) 801-70-95

info@izinta.hu


Lépjen velünk kapcsolatba!

Lorem ipsum dolor sit amet