Béldaganat

Enzimes béldaganatszűrő székletteszt

Enzimes béldaganat szűrő székletteszt
14 700Ft
doboz

Mikor javasoljuk a teszt elvégzését?

A béldaganatok legtöbbször igen hosszú idő, akár 10-15 év alatt fejlődnek ki. Tehát sok idő van arra, hogy korai stádiumban, sőt akár még a daganatfejlődés jóindulatú időszakában észleljük a béldaganatot. A szűrést az is fontossá teszi, hogy az elég korán felfedezett daganat csaknem mindig meggyógyítható. Ez a gyógyítás lehet műtéti kezelés, de nagyon gyakran még műtétet sem igényel.

Milyen módszert alkalmaz a teszt?

A béldaganatszűrés új, fájdalommentes szűrését teszi lehetővé a teszt, melyet laikus pácienseknek is ajánlunk. A székletvizsgálat lényege, hogy a daganatok anyagcseréje eltér a normális sejtek anyagcseréjétől, és ennek egyik jele az, hogy nagy mennyiségben termelnek egy tumor M2-PK nevű enzimet. Ezt az enzimet a daganat bocsátja ki magából, és az kiürül a széklettel. A székletből egy immunológiai eljárással ezt az enzimet mutatja ki a teszt.

Termék előnyei:

• Fájdalommentes és egyszerű mintavétel
• Diszkrét, megbízható és költséghatékony megoldás
• Otthoni mintavétel és laboratóriumi lelet 5 munkanapon belül
• Kiváló érzékenység
• Pozitív eredmény esetén orvosi tájékoztatás

Kiszerelés:

1 darab teszt/doboz

Hasznos tudnivalók:

A béldaganatok lassú kialakulása miatt érdemes az enzimes béldaganatszűrést évente megismételni. Az ismételt vizsgálatokkal a biztonság egyre növelhető.
Hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat, ezért ilyen betegségek fennállása esetén elvégzését nem ajánljuk, mert felesleges.
Az étrend, a széklet esetleges vér tartalma nem befolyásolja a mérés eredményét.


1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

(+361) 392 2654

(+361) 801-70-95

info@izinta.hu


Lépjen velünk kapcsolatba!

Lorem ipsum dolor sit amet