Cégünkről

Partner a tudományban

 

Számíthat ránk!

Büszkék vagyunk az értékeinkre, hiszen ezek tesznek minket az Ön megbízható partnerévé. Nálunk az ügyfél az első, feltérképezzük az igényeit, sőt sokszor egy lépéssel előtte járunk és máris kész, kreatív megoldást kínálunk, mert a piac alapos ismerete és szakmai tapasztalataink együttesen segítenek abban, hogy mindig naprakészek legyünk. Partnereinkkel sok éves kapcsolatot ápolunk, több évtizedes szakmai tapasztalatunk van, így minden területen (tudomány, kereskedelem, logisztika) a maximumot tudjuk nyújtani. Számunkra a legnagyobb elismerés, ha Ön bizalommal fordul hozzánk.

Közösen megoldásokat találunk

Együtt mindenre megoldást találunk! Gyorsan reagálunk, megválaszoljuk kérdéseit, ha tanácstalan, közösen kitaláljuk, hogy mivel tudjuk a leginkább segíteni Önt céljai megvalósításában. Beszélgessen velünk, ötleteljünk együtt, engedje, hogy tanácsod adjunk! Ha ismerjük az igényeit, megismerjük Önt, könnyebben tudjuk elkészíteni a minden szempontból tökéletes ajánlatot. Mi nyitottak vagyunk elképzeléseire, rugalmasan alkalmazkodunk igényeihez. Stabil szakmai alappal rendelkezünk, gyors és személyre szabott megoldásokat kínálunk, ezért együttműködéseink eredményesek és gyümölcsözők. Ne feledje, az Ön sikere a mi sikerünk is!

A laborokat, a minőséget és a tudományt szolgáljuk

Partnereink és a mi életünkben is az egészség az első, hiszen az egészségügyet és a tudományt szolgáljuk. Cégünk a Magyar Tudományos Akadémia leányvállalataként 1986-ban radioaktív anyagok kereskedelmére és szállítására jött létre, nevünk is az izotóp szó és az orosz nyelvben a nőnemre utaló A végződésből tevődik össze, így lettünk IZINTA. Az évek során azonban folyamatosan bővültünk új üzletágakkal, megújultunk és innovatív megoldásokat, valóban hasznos és jól használható termékeket hoztunk a magyar piacra. Így már 5 területen - radioaktív anyagok kereskedelme és szállítása, kutatás, humán diagnosztika, ezen belül patológia, immunológia és infektológia, valamint új és használt műszerek értékesítése - járulunk hozzá ahhoz, hogy Ön minőségi tudományos- és labormunkát tudjon végezni.

Radioaktív szállítás

Sokszínűek, dinamikusak és fejlődésre készek vagyunk

Sokszínű termékpalettánknak és szolgáltatásainknak köszönhetően időt és szállítási költséget takaríthat meg, nálunk mindent megtalál egy helyen. Kollégáink sokoldalúak, lendületesek, szakmai képzéseken, konferenciákon vesznek részt, hogy Ön biztos forrásból tájékozódhasson, gördülékeny kiszolgálásban legyen része. Fontos számunkra a csapatszellem, az egyes szakterületek támogatják egymást, így segítve egymás munkáját. Mindig nyitott szemmel járunk, keressük az újdonságokat, majd ezeket megosztjuk Önnel is különböző csatornákon (hírlevél, honlap, webshop, szórólap), hogy minél előbb értesüljön a legújabb megoldásokról, szolgáltatásokról, termékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy újdonságainkról azonnal értesíteni tudjuk!

Izinta Kereskedelmi Kft.

 

1

1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

(+361) 392 2654

info@izinta.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-261813

Adószám: 10814505-2-43


Lépjen velünk kapcsolatba!

Lorem ipsum dolor sit amet