Apr-10

Élettudományi konferencia

Idén is megrendezésre került az egyik legnagyobb hazai élettudományi egyesített konferencia.

Molekuláris Élettudományi Konferencia 2017

Hungarian Molecular Life Sciences 2017

2017. március 31 – április 2.

A három rokon szakterületek kutatóit összefogó egyesület a Magyar Biokémiai Egyesület (MBKE), a Magyar Genetikusok Egyesülete (MAGE) és annak Sejt- és Fejlődésbiológiai Tagozata több éves hagyományának megfelelően idén is megrendezte az egyik legnagyobb hazai élettudományi egyesített konferenciát. A konferencia keretében a kutató csoportok beszámoltak (előadásokkal és poszterekkel) legújabb kutatási eredményeikről, amelyek mögött komoly szakmai munka áll. Az idei kongresszuson részt vett kutatók száma kb. 450 fő volt.

A 2017-es konferencia célja volt, hogy fórumot teremtsen a biokémia, a szerkezetbiológia, a sejtbiológia, a fejlődésbiológia, a klasszikus és molekuláris genetika, az emberi betegségek molekuláris biológiája, a rendszerbiológia, a szintetikus biológia, a genomika és a bioinformatika területén dolgozó kutatók számára.

A kongresszushoz szorosan kapcsolódó műszer, eszköz és termék kiállításon más üzleti partnerek képviselőihez hasonlóan az Izinta Kft. is jelen volt egy saját standdal.

A kongresszus sikeréhez az alábbiakkal mi is hozzájárultunk: 

  • Regisztrációs kérdőívet készítettünk, amelyet a standunkhoz látogató kutatókkal, érdeklődőkkel kitöltettünk. Ezeken feljegyeztük szakmai kérdéseiket, amelyeket a legrövidebb időn belül feldolgoztunk és megválaszoltunk.
  • Katalógusokat, kisebb terjedelmű termékismertetőket vittünk- ezeknek 90% -át elvitték az érdeklődő kutatók. 
  • Akciót késztettettünk: Macherey Nagel kitekre, PanBiotech reagensekre.

Elsősorban műanyagáruk, molekuláris biológiai vegyszerek, reagensek, kitek iránt volt nagyobb érdeklődés. A kongresszus sikeréhez a szakmai megalapozottságon, az előadók kiváló összefoglaló előadásain kívül a látogatók magas számú jelenléte is hozzájárult. 

Budapest, 2017. április 10.

Dr. Glász-Bóna Annamária     
Tudományos tanácsadó


1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

(+361) 392 2654

info@izinta.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-261813

Adószám: 10814505-2-43


Lépjen velünk kapcsolatba!

Lorem ipsum dolor sit amet